Vi vil ha' flere kvinder ind!...............Webmaster: Dines Bogø

Kommunalvalg 2021

Vi vil ha' flere kvinder!

Sådan lød kampråbene på en af byens pladser op til
Kommunalvalget i 2017.


Det var ikke lystne mænd, der havde samlet sig, men kvindelige kandidater til det kommende lokalvalg, der reklamerede for deres særlige evner i kraft af deres køn.

Kampklare kvinder
4. november 2017. Fra Videoklip med kampklare kvinder anført af KB-medlem, der mener, at kvinder skal have tildelt ekstra point, inden der skal optælles stemmer. Tryk på foto og lyt/set til de historiske autentiske optagelser. (Foto og video: Dines Bogø)

Nu skal Dragør fra 1. juni 2021 have en ny borgmester (måske bare en vikar) til 31. december 2021.

Hvorfor ikke en kvinde? Det er set før specielt i nyere tid med succes landet over.

Man skal selvfølgelig ikke vælge en borgmester efter hårfarve, hudfarve, køn o.l.

Det bør være den person, der har fået opbakning blandt vælgerne.

Desværre har man set eksempler på (selv i Dragør), at man peger på en "uskadelig" kandidat, man kan køre rundt med i manegen. Et valg uanset, den pågældende ikke figurere højt på hitlisten blandt personlige stemmer.Det burde være


En kandidat, der har tid, lyst og ikke mindst er velegnet til at varetage de mange opgaver en borgmester har. Kommunikationsevne, samarbedsvilighed, kunne lytte, forhandle, lede og fordele, skabe respekt om opgaven m.v.

Desværre er løsningen ofte præget af partipolitik og intern fnidder udtænkt en skummel aften, hvor partiets interesser går frem for andet inkl. sund fornuft og borgernes ønsker.

Er der kandidater blandt de kvindelige KB-medlemmer, der har evnerne, lysten og ikke mindt kan frigøres fra nuværende opgaver på arbejdsmarkedet?

Der forhandles, der er to-mandsmøder, større møder (med masker), der ringes, mailes og der bliver trukket i mange tråde.

MEN, det er de magtfulde forholdsvis ukendte partiformænd (m/k), der forhandler. Ikke de valgte KB-medlemmer, der kun kan rådgive, rette ind og ikke meget andet.

Dines Bogø (valg-observatør).