Lokalplan 70 fra 2009. Forældet eller stadig aktuel?

Webmaster: Dines Bogø
Sigtelinjer - Dragør Havn
Byggefelter og sigtelinjer (gule linjer) på Dragør Havn.

Med stiplede prikker angiver man sigtelinjer, hvor der skal være frit udsigt til ????

Den gl. færgeterminal samt tilbygninger til nyere cafe skal nedrives. Desuden skal fiskernes grej væk fra havnekajen.

Den anden sigtelinje rammer Dragør Bådelaugs bygning, hvis man skal have udsigt til ????

Sigtelinjer - Dragør Havn
Den nordlige sigtelinje fra "Kejserlodsens Hus" ødelægges af flag og bygninger m.v.

Husk kikkert, når man skal nyde et frit udsyn til Øresund, når nogle politikere og deres bagland får gennemtrumfet, at sigtelinjer er vigtigere end en 60 år gl. historisk færgeterminal?

Sigtelinjer - Dragør Havn
Hvis man flytter sig hen på den anden side af Dragør Museum er der bedre sigtelinje. Her skal man kun nedrive en lille gul bygning, der engang var havnekontor og senere turistkontor.

Hvis den ældre idé med sigtelinjer ikke mere kan kan bruge, kan man altid finde et bøjet søm i de ældre bygninger og argugment for nedrivning.

Sigtelinjer - Dragør Havn
13. oktober 2021. Kl. 11.36. Området, hvor det er planlagt at "ny Cafe Espersern" skal ligge. Brian Espersen har måtte underskrive kontrakt, da politerne har besluttet, at nuværende bygning med "Café Espersen" skal jævnes med jorden.

Kan man forestille sig, at når "Café Espersen" er nybygget i skyggen af bådeværftet, vil et folkekrav forhindre, at den gamle færgeterminal nedrives. Man kunne udleje færgeterminalen til et multinationalt restaurations-imperie, hvor kun udgifter bogføres i Danmark?

Sigtelinjer - Dragør Havn
De røde bygninger på Færgevej, skal jævnes med jorden fastholder flere politikere og deres magtfulde og bestemmende partiformænd m/k. (hedder nu "partiforperson").

Politikere kan også finde på, at sige at de røde bygninger på Færgevej er dårlig vedligeholdt. Hvem er ansvarlig for vedligeholdelse. Svaret er: Dragør kommune.

Politikerne siger: En kværulant er irriterende. En kværulant, der har ret, er den mest irriterende.

Sigtelinjer - Dragør Havn
Flere politiekre og deres partiformænd m/k forlanger, at "Lokalplan 70" fra 2009 fastholdes, selv om meget er ændret siden dengang. "Den historiske færgeterminal skal bare væk uden debat".

Kan man forestille sig, at enkelte politikere ønsker omtale af sagen dysset ned til efter valget 16. november 2021?Op til Kommunalvalget.

Spørg jeres politiker på gademøder eller på de store fællesmøder om han/hun går ind for at jævne de røde bygninger med jorden?De pågældende tør ikke mere sige ordet "Sigtelinje" op til valget for ikke at blive til grin.