Mit liv i rampelyset - Erindringer af Charley Kaye
Udkommer 17. marts 2015 / ISBN 978-87-93308-15-2

Historien om Charley Kaye er historien om Amagerdrengen, der blev verdensberømt artist, politiker og teaterdirektør. I 60’erne og 70’erne optrådte Charley Kaye først med sin makker, Jørn, med et vovet artistnummer på scener i hele Europa – og siden med sin smukke engelske hustru, Belita, i verdens største varieteer. Sammen havde ægteparret et berømt nummer, hvor Charley Kaye udfoldede sig både som artist og chimpanse.

Herhjemme fik showmanden Volmer Sørensen øje på det usædvanlige artistpar, og det lykkedes Volmer Sørensen at få dem hjem og optræde på de danske scener også, blandt andet i Nykøbing Falster Revyen. Charley og Belita blev nære venner med Volmer Sørensen, og da artistdagene var ovre, var det med inspirationen fra ham, at de genåbnede Røde Kro Teater på Amager og gennem 18 år arrangerede den ene publikumssucces efter den anden.

Charley Kaye har desuden siddet i Københavns Borgerrepræsentation samt været årets Ama’rkaner sammen med Belita. I dag nyder han sit otium i Dragør – og holder stadig sammen med Belita.

Mit liv i rampelyset er skrevet af Charley Kaye selv ved hjælp fra Erik Mertz fra Danske Cirkusvenner.

Bogen signeres i Amager Bog og Idé, lørdag den 21. marts 2015 kl. 12.00 - 13.00. Se omtale her.

Charley Kaye