I en tidligere artikel kunne man læse, at husnavnet "Dragørhus" nu igen stod på facaden af villaen på hjørnet af Rønne Allé og Strandlinien.
Villaen, der er opført i 1904. Året før Dragør Byforstanderskab fik tilladelse til at udstykke og bebygge engarealerne, hvor villaen ligger.
Allerede i 1905 kan man i Kraks Vejviser se, at fabrikant Tvedes "Bolig for Sommeren" er Dragørhus med telefon "Dragør nr. 18".
Familien Tvede
Fabrikant Hans Henrik Andreas Jens Tvede fra firma Blauenfeldt og Tvede og fru Thyra Marie født Tengler opførte sommervillaen Dragørhus. De havde to døtre Ingeborg Karen Emilie (1892) og Kirsten Margrethe (1893).
Som nævnt i første artikel fik de endnu en datter, efternøleren Marchen Neel, der blev født i Dragørhus i 1905. Gudmor var bl.a. lods Mathias Steffensens hustru Neel fra Brøndstræde 8 lige over for i den gl. bydel. I dag er adressen på Lods Steffensens hus Søgade 1 / Rønne Allé 46.
Da Hans Tvede døde i 1916 overtog hustruen ledelsen af firmaet og i 1929 flyttede familie til "Villa Elmehuset" i Holte.
Baron Arthur Ellard Mortimer von dem Bussche-Hünnefeld
Thyra Tvede rejste meget med sine døtre. Under et ferieophold med veninder i Berlin havde Marchen Neel mødt sin senere mand Ellard i operaen i Berlin. De blev gift i Søllerød i 1930.
Baronesse Marchen-Neel von dem Bussche-Hünnefeld?s mand Arthur Ellard Mortimer trådte ind i firmaet.
Han var stadig tysk statsborger og det bevirkede, at han blev indkaldt til Den tyske Værnemagt under krigen. Han blev taget til fange på Østfronten af Den røde Hær.
Da han flere år efter krigen kom tilbage til Danmark, måtte han konstatere, at hustruen i mellemtiden var død i december 1944 af et bakterieangreb i hjertet med efterfølgende lammelse. Ægteparret efterladte børn var Bent Clamor Eugen Severin (1933) og Vibeke Thyra-Marie Ingeborg (1943).
Gravsten
Marchen-Neels ældste storesøster Ingeborg døde ugift i 1940 og fru Tvede født Tengler døde i 1953.
To døtre og deres forældre er begravet på Vestre Kirkegård. Gravmindet blev i 2004 erklæret bevaringsværdigt og vedligeholdes i dag af Københavns Kommune.
Familierne Bussche-Hünnefeld, Tvede og Tengler fik genoptaget kontakten efter, at have læst om Dragørhus i lokalbladene. De har planlagt, at mødes i Dragør, når familierne kan samles.
Dragør Badehotel var dengang første naboejendom i den nye udstykning syd for Dragør gamle Bydel.