METROEN KOMMER TIL DRAGØR


Lagt på nettet 1. april 2009 og opdateret 1. april 2013 Dragør Fort - generelt

Gengivelse af denne artikel er ikke tilladt uden aftale med forfatteren. Inden bør man også grundigt studere den dato, hvor artiklen er lagt på nettet.Dines Bogø Dines Bogø
Nu bliver Metroen forlænget til Dragør. Metroselskabet har opdaget, at der er en velegnet endestation i Dragør, hvor der allerede er lagt skinner!

Dragør Fort må være den mest velvalgte placering for endestationen. Remisen er klar, oven i købet med skinner. Der er også foretaget prøvekørsler på området.

Ledende medarbejder i Metro-selskabet er da også blevet overbevist om, at der skal arbejdes hen mod en løsning med Dragør Fort som endestation. Beslutningen er taget efter selskabet har set efterfølgende fotos.

Dines Bogø Dines Bogø
Tv. Alle direktørerne fra Metro-selskabet har været på besøg på den kommende endestation på Dragør Fort. Th. Metro-selskabets teknikere viste, at de med godt sammenhold kunne klare enhver situation.
Dragør Metrostation. Midt på foto tv. ses den historiske portal til remisen. Th. detalje fra den oprindelige port.


Her ses detaljer fra remisen. Der er rigelig plads til en hel togstamme.


I tilknytning til stationen er der indrettet hyggelige spisesaloner.


Skulle Metroen svigte helt er der overnatningsmuligheder. Om morgenen bliver man vækket med "sprød ringning".


Skulle strømforsyning fra hovedcentralen svigte, overtager det lokale el-værk på Dragør Metrostation.


Skinnerne er nøje afprøvet med forskelligt materiel. Krigsministeriet har bl.a. stillet mandskab og ekspertise til rådighed.


Tv. Dragør Metrostation er selvforsynende med brændstof. Th. Som man tydelig kan se eksisterer skinneanlæggene, lige klar til forbindelse til Metroen.Indvielsen er forberedt. Forskellige orkestre har øvet sig og den røde løber i remisen er afprøvet.Forfatter: Dines Bogø. Lagt på nettet 1. april 2009 og opdateret 1. april 2013